Tulevia

Tilaisuuksia

Satakunnan koronaepidemia on siirtynyt kiihtymisvaiheeseen ja siksi seurakuntamme ottaa huomioon Huittisten kaupungin, AVI:n ja STM:n suositukset tilaisuuksien järjestämisissä. Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi meidän on suljettava seurakuntamme ovet sunnuntaikokousten osalta, mutta muu toimintamme jatkuu alle 20 osanottajan pienpiireissä ohjelmamme mukaan.

Sunnuntaitilaisuudet tuotamme ja nauhoitamme niin, että ne ovat nähtävissä www-sivuillamme jokaisena sunnuntaina klo 17 alkaen.

Pahoittelemme syntyvää haittaa ja rukoillen toivomme tilanteen hellittävän niin, että jälleen tammikuussa voisimme palata normaaliin käytäntöömme.

Mikäli sinulla on koronatauon aikana aihetta yhteydenottoon, käytä siihen nettisivujemme palautelomaketta. Huomaa, että seurakuntamme kaikki perustoiminnot ovat käynnissä ja nyt olemme ainoastaan joutuneet luopumaan sunnuntain yleisöjumalanpalveluksistamme ja siirtämään ne netissä katsottaviksi.

Olet sydämellisesti tervetullut edelleen kaikkiin pienpiireihimme, joista tarkempaa tietoa löydät kotisivuilta sekä Tiedotuslehdestämme.

Hyvää joulun odotusta!

Voit lukea tulevista tilaisuuksista alla olevasta listauksesta, Alueviesti-lehdestä ja ohessa olevilta kuukausilehdiltä.

Olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuksiimme!