Tulevia

Tilaisuuksia

Aloitamme toiminnan jälleen seurakunnan tiloissa 1.6.2020.

Koronatartunnan ehkäisemiseksi pyydämme teitä huomioimaan muutamia käytännön ohjeita:

• Tule ajoissa tilaisuuteen, sillä järjestelyt vievät hieman enemmän aikaa kuin ennen.
  • Käsien pesu saippualla eteisen wc-tiloissa.
  • Käsidesin annostelupiste salin puolella, jossaa jokainen vielä puhdistaa kätensä.
  • Mikäli haluaa käyttää suusuojaa, on se itse tuotava mukanaan.
  • Päällysvaatteet tulee ottaa penkkiin mukaansa, jotta vaatenaulakolla ei ole ruuhkaa.
  • Aulahenkilöt ohjaavat istumaan niin, että etäisyydet toinen toisistamme ovat suositusten mukaisia.
  • Aulahenkilöt laskevat sisään tulevat ja ohjaavat 50 henkeä ylittävän osan alakertaan. Alakertaan saadaan ääni ja mahdollisesti myös kuvayhteys. Kabinettikin on käytössä samaan tarkoitukseen.
  • Yhteislauluja ei tilaisuudessa valitettavasti lauleta, koska laulamista verrataan yskimiseen.
  • Emme kättele tai halaa toisiamme.
  • Ehtoollisen jakamisen toteutus esitellään tilaisuudessa.
  • Kaikki puheet nauhoitetaan ja ne julkaistaan nettisivuilla.
  • Sunnuntaikokouksen aikana on mahdollisesti myös pyhäkoulu.
  • Kahvi tai mitään muutakaan tarjoilua, ei toistaiseksi ole.
  • JOS SINULLA ON FLUNSSAN KALTAISIA OIREITA NIIN ETHÄN TILAISUUKSIIMME!

Voit lukea tulevista tilaisuuksista alla olevasta listauksesta, Alueviesti-lehdestä ja ohessa olevilta kuukausilehdiltä.

Olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuksiimme!

Suomen Vapaakirkko tiedottaa!

Kesäkuun lopulle suunniteltu Toivon Festivaali -kesäjuhlaviikko (23.–28.6.) toteutetaan TV-tuotantona yhteistyössä TV7- kanavan kanssa. Juhlaohjelmaa lähetetään tiistaista sunnuntaihin klo 19.30-21.00.

Nuorten juhlat ovat Kesäklubi ja ne näkyvät YouTubessa 26.-28.6.

Lisätietoja https://kesajuhlat.fi