Olet sydämellisesti tervetullut

Seurakuntamme tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tavoitteemme on järjestää eri ikäryhmille monipuolisia hengellisiä tilaisuuksia ja osallistumismahdollisuuksia. Näistä voit lukea lisää tältä sivustolta.

Usein tilaisuuksiimme sisältyy yhteisiä kahvihetkiä, joissa sinulla on mahdollisuus keskusteluun ja tutustua uusiin ihmisiin. Mikäli tarvitset henkilökohtaista keskustelua tai rukouspalvelua, siihenkin järjestyy oma aikansa. 

Seurakuntaamme on esteetön kulku pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Tiloista löytyy oma lastennurkkaus ja järjestämme lapsille ohjatun pyhäkoulun sunnuntaisin.

Elämäsi voi muuttua!

Raamattu ilmoittaa, että ihmisen on mahdollista saada rauha sydämeensä. Voiman muutokseen saa Jeesukselta.

Raamattu kertoo Jeesuksen syntymästä, opetuksista, kuolemasta ja ylösnousemuksesta. Se välittää myös tiedon siitä, mitä Jeesus meille tarjoaa: rakkautta, anteeksiantamusta, rauhan sisimpäämme ja uuden alun elämälle.

Voitko hyvällä elämälläsi pelastaa itsesi?

Raamatussa sanotaan: ”Kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta” (Room. 3:23). Emme kuitenkaan voi itse omilla toimillamme muuttaa syntisyyttämme, vaan voimme yksinkertaisesti vastaanottaa Jeesuksen tarjoaman armon. Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani” (Joh. 14:6). Ilman omakohtaista uskoa Jeesukseen, ihminen kulkee kohti kadotusta.

Jeesus ei ainoastaan kuollut meidän syntiemme tähden, hän myös nousi kuolleista ja voitti kuoleman. Syntivelkamme on sovitettu ja siksi Hän voi antaa meille iankaikkisen elämän. Kun otamme vastaan Jeesuksen Kristuksen Pelastajana ja Herrana, saamme syntimme anteeksi.

Kun tunnustat syntisi ja pyydät niitä anteeksi, Jumala myös antaa ne anteeksi. Jumala lupaa sinulle ikuisen asuinsijan luonaan.

Jumala rakastaa sinua!

Jumala loi sinut. Hän rakastaa sinua niin paljon, että haluaa sinun viettävän ikuisuuden kanssaan. Jeesus sanoo: ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.” (Joh. 3:16).

Älä jää yksin miettimään elämäsi tärkeintä kysymystä, vaan tule tilaisuuksiimme tai ota yhteyttä seurakuntamme vastuunkantajiin.

Huittisten vapaaseurakunta 40 vuotta

Huittisten vapaaseurakunta on Suomen Vapaakirkkoon kuuluva seurakunta, joka on toiminut Huittisissa yli 40 vuotta.
Suomen Vapaakirkosta voit lukea lisää osoitteesta www.svk.fi