Se löytyi Huittinen

Se löytyi -Tapahtumia Huittisissa

Se löytyi -missio on valtakunnallinen yhteiskristillinen hanke, jonka tarkoituksena on välittää hyvää evankeliumia kaikille Suomessa asuville. Haluamme välittää tätä hyvää sanomaa myös Huittisissa paikallisissa tapahtumissa.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tapahtumiin kuulemaan evankeliumia ja tapaamaan ihmisiä!

ke 21.9. klo 18

Huittisten kirkko

Keskiviikon keidahetki on matalan kynnyksen tilaisuus Huittisen kirkossa kerran kuukaudessa. Tilaisuudessa on puheenvuoroja uskosta sekä hengellistä musiikkia. Tilaisuuden ovat järjestäneet ja organisoineet seurakunnan vapaaehtoiset.

Nuorten tapahtuma,
la 24.9. klo 17-20

Nuorisoklubi, Koulukatu 1, Huittinen

Kaikki nuoret mukaan nuortentapahtumaan Nuorisoklubille! Illan aikana musiikkia, tarjoilua, arvontaa, pelejä, esittelypiste sekä mukana Riku Rinne.

Se löytyi -Keidasmessu,
su 25.9. klo 16

Huittisten seurakuntakeskus / Birgitta-sali

Keidasmessu on Huittisten seurakunnan vapaamuotoinen jumalanpalvelus, jota ovat tekemässä seurakunnan vapaaehtoiset.

Messussa lauletaan kevyttä hengellistä musiikkia, kuullaan saarna ja mahdollinen seurakuntalaisen todistuspuheenvuoro ja vietetään ehtoollinen.

Rukouksella on keskeinen sija messussa ja sen jälkeen on mahdollisuus esirukoukseen.

Se löytyi Huittinen

Hullu Yö, pe 30.9.

Seurakunnat ovat mukana Hullu Yö -tapahtumassa. Huittisten seurakunnalla on oma piste torilla ja Huittisten vapaaseurakunnalla omien tilojen edessä.

Tervetuloa juttelemaan ja tutustumaan seurakuntien toimintaan.

Se löytyi -lastentapahtuma,
la 1.10. klo 15-17.30

Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen liikuntasali,
Risto Rytin katu 70, Huittinen

Eskari– ja alakouluikäisille suunnatussa tapahtumassa musiikkia, draamaa ja monitoimipisteitä eli ”äksöniä” riittää. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa.

Ovat aukeavat klo 14.30 ja suljetaan klo 15.00.
Tule ajoissa paikalle!

Lisätietoja  Nooralta p. 050 306 5642

Lastentapahtuma Huittinen
Alfa-kurssi

Alfa-kurssi alkaa
ti 4.10. klo 18

Huittisten vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, Huittinen

Tule pohtimaan kristinuskon perusasioita luentoja kuunnellen ja ryhmissä keskustellen.
Lue lisää Alfa-kurssin sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan
050 587 3166 (Mika) tai
040 564 7488 (Päivi)

Ikäihmisten tapahtuma,
ti 4.10. klo 13-15

Sleyn rukoushuone, Viialankatu 16, Huittinen

Tule mukaan Sleyn rukoushuoneelle laulamaan, muistelemaan, seuraamaan draamaa, osallistumaan hartaushetkeen ja kahvittelemaan.

Naisen elämää -naistenpäivä,
la 8.10. klo 10.30-16

Huittisten vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, Huittinen

Naisen elämään mahtuu niin paljon! Olet sydämellisesti tervetullut hoitavan Sanan ja musiikin äärelle. Päivään sisältyy keittolounas sekä kahvit.

Katso tarkempi ohjelma

ke 12.10. klo 18

Se löytyi -juhla,
su 16.10. klo 15

Huittisten vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, Huittinen

Se löytyi –päätapahtuma Huittisissa. Tule kuulemaan ja iloitsemaan löydöistä, jotka ovat tuoneet apua ahdistukseen ja iankaikkisen elämän toivon. Tilaisuuden lopuksi tarjoilua.

Ekumeeninen keidasmessu,
su 30.10. klo 16