Lapset ovat
tervetulleita

Pyhäkoulu

Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia, lauletaan ja askarrellaan yhdessä. Pyhäkoulun vastuulliset opettajat ovat lapsityön yleiset pätevyysvaatimukset täyttäviä henkilöitä. Usein lapsia on paljon, jolloin mukana on myös apuohjaajia.

Pyhäkoululaiset lähtevät pyhäkouluopettajien kanssa alakerrassa sijaitseviin pyhäkoulutiloihin. Mikäli et itse voi osallistua sunnuntain tilaisuuteemme, voit tuoda lapsesi ennen tilaisuuden alkua salin takaosassa olevaan leikkitilaan. Sovi lapsen noudosta pyhäkoulun vastuuhenkilöiden kanssa.

Leppis-kerho

Koko perheelle

Leppis-kerho on kristillisellä arvopohjalla toimiva pienten lasten perheiden perhekerho. Kerho pidetään Huittisten kaupungin Nuorisoklubin tiloissa lauantaisin klo 11.

Syksyn 2020 Leppis-kerho alkaa lokakuussa!

Seurakuntamme lisäksi yhteistyössä mukava ovat: Huittisten kaupunki, Huittisten ev.lut. seurakunta, Kotikirkko, MLL Huittinen ja Huittisten Pelastakaa Lapset ry.

Ruokailu

Leppis-kerho tarjoaa kaikille osanottajille ilmaisen aterian.

lapset

Leikkiä, laulua ja askartelua

Perhekerho aloitetaan yhteisellä hengellisellä alkuhetkellä. Kerho jatkuu leikkien, laulaen ja askarrellen.

Lisätietoja Jaana Lehtiseltä 040 724 1423

Lastenleiri

Järjestämme kesäisin ala-asteikäisille lapsille suunnatun kesäleirin. Leiri koostuu runsaan ruokatarjoilun lisäksi opetuksesta, leikeistä, peleistä, lauluista ja muusta yhteisestä toiminnasta.

Leirin lisätiedoista voit kysyä lapsityön vastaavalta. Ilmoittautumisesta ja tarkemmasta ohjelmasisällöstä ilmoitamme kevät/kesän aikana.

Power-illat

Torstain Power-illoissa on mukavaa yhdessäoloa, rukousta, raamiksia ja teema-iltoja sekä herkutteluhetki!

Power-illat 5-luokkalaisille ja sitä vanhemmille, joka toinen viikko torstaisin klo 17.00 – 18.30
(varmista kesäaika ja muut mahdolliset muutokset kalenterista)

Power-nurkka

Power-illat ovat toistaiseksi tauolla koronavirustilanteen vuoksi 🙁

Power-nurkasta löydät kuitenkin säännöllisesti vaihtuvaa mielenkiintoista materiaalia ja alla olevan lomakkeen kautta voit laittaa viestiä suoraan Minnalle. Viesti voi olla vaikka rukouspyyntö, mieltäsi painava asia tai kysymys tai ihan vaan terveiset.