Lapset ovat
tervetulleita

Pyhäkoulu

Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia, lauletaan ja askarrellaan yhdessä. Pyhäkoulun vastuulliset opettajat ovat lapsityön yleiset pätevyysvaatimukset täyttäviä henkilöitä. Usein lapsia on paljon, jolloin mukana on myös apuohjaajia.

Pyhäkoululaiset lähtevät pyhäkouluopettajien kanssa alakerrassa sijaitseviin pyhäkoulutiloihin. Mikäli et itse voi osallistua sunnuntain tilaisuuteemme, voit tuoda lapsesi ennen tilaisuuden alkua salin takaosassa olevaan leikkitilaan. Sovi lapsen noudosta pyhäkoulun vastuuhenkilöiden kanssa.

Leppis-kerho

Koko perheelle

Leppis-kerho on kristillisellä arvopohjalla toimiva pienten lasten perheiden perhekerho. Kerho pidetään Huittisten kaupungin Nuorisoklubin tiloissa lauantaisin klo 11.

Seurakuntamme lisäksi yhteistyössä mukava ovat: Huittisten kaupunki, Huittisten ev.lut. seurakunta, Kotikirkko, MLL Huittinen ja Huittisten Pelastakaa Lapset ry.

Ruokailu

Leppis-kerho tarjoaa kaikille osanottajille ilmaisen aterian.

lapset

Leikkiä, laulua ja askartelua

Perhekerho aloitetaan yhteisellä hengellisellä alkuhetkellä. Kerho jatkuu leikkien, laulaen ja askarrellen.

Lisätietoja Jaana Lehtiseltä 040 724 1423

Lastenleiri

Järjestämme kesäisin ala-asteikäisille lapsille suunnatun kesäleirin. Leiri koostuu runsaan ruokatarjoilun lisäksi opetuksesta, leikeistä, peleistä, lauluista ja muusta yhteisestä toiminnasta.

Leirin lisätiedoista voit kysyä lapsityön vastaavalta. Ilmoittautumisesta ja tarkemmasta ohjelmasisällöstä ilmoitamme kevät/kesän aikana.

Varkit ja spesiaalinuoret

Varkkien ja spesiaalinuorten illoissa, joka toinen viikko torstaisin klo 17.00 – 18.30, mukavaa yhdessäoloa, rukousta, hengellinen opetus sekä herkutteluhetki! Illat on tarkoitettu 5-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

Lisätietoja Minna Luomalta 040 562 1266.
(varmista kesäaika ja muut tauot kalenterista)