Olemme mukana auttamassa Ukrainasta tulevia pakolaisia

Ukrainan sota jatkuu kriittisenä ja myös Huittisiin saapuu sotapakolaisia. Seurakuntamme on mukana monialaisessa maahanmuuton varautumisryhmässä, jossa teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Mukana ovat SPR Huittinen, MIELi Tukitalo, Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, MLL Huittinen, Pelastakaa Lapset Huittinen sekä myös yksityisiä toimijoita. Lisätietoja ja toimintaohjeita löydät Huittisten kaupungin nettisivulta.

Perustettuun varautumisryhmään tulee runsaasti tiedusteluja, miten ukrainalaisia voisi auttaa. Apu on tarpeen, mutta avuntarvetta saapuvien ukrainalaisten kanssa selvitetään parhaillaan. Keräyksiä organisoidaan parhaillaan eri osallistuvien tahojen kanssa ja tästä tiedotetaan mahdollisimman pian kaupungin nettisivuilla. Nyt korostetaan, että mitään tavaraa, ruokaa tai muutakaan materiaalista apua ei vielä voida keskitetysti ottaa vastaan. Odota lisätietoja tästä.

Suuri kiitos kaikille, jotka jo nyt ovat antaneet majoitusta ja muuta apua sodan keskeltä tänne turvaan saapuneille ukrainalaisille.

Mikäli haluat lahjoittaa varoja tähän auttamistyöhön, voit käyttää siihen seurakuntamme pankkitilejä. Viestikenttään pyydämme kirjoittamaan sanan Ukraina. Avustustyöhön lahjoitetut varat käytämme tähän tarkoitukseen täysimääräisesti.

Kiitos avustasi ja rukouksistasi tämän sodan ja hädän keskellä kamppailevalle Ukrainan kansalle !